Containers

Containers en ophaling

 

Maak gebruik van ons wisselsysteem van containers voor voedingsresten, vervallen levensmiddelen en keukenafval. Je hebt de keuze uit verschillende containerformaten en ophaalfrequenties.

Bestel uw container en kies uw ophaalfrequentie

 

Culino

Voor vervallen levensmiddelen of keukenafval is het Culino containersysteem het best geschikt. Inhoud: 120 of 240 liter.

Bioboxen 610l

Voor levensmiddelenresten (verpakte- en onverpakte levensmiddelen en supermarktmix) stellen wij Bioboxen 610 liter met bijbehorend deksel ter beschikking.

FRIT-O-BOX

Met de Frit-O-Box creëer je een makkelijk toegankelijk inzamelpunt voor gebruikte frituuroliën en -vetten. Ze zijn vooral te vinden op parkings of bij de ingang van supermarkten of lokale handelszaken. Iedereen komt er wel eens langs en het is vaak veel dichterbij dan de rit naar een containerpark. Wij zorgen vervolgens dat alles gerecycleerd wordt tot nieuwe grondstoffen.

Oleo

Voor de ophaling van gebruikte frituurolie en frituurvetten stellen we de Oleo voor. Deze container heeft een volume van 110 liter en is geschikt om tot 90 kilogram vet of olie per container af te voeren. De Oleo is ook verkrijgbaar met een volume van 90 liter.

    • Het deksel kan ver opengeklapt worden
    • Dankzij de grote opening is de container gemakkelijk te vullen.
    • Plastic klemmen sluiten het deksel vast en veilig af. Ze buigen en roesten niet.
    • De containers zijn voorzien van wielen, dus ook gevuld kunnen ze gemakkelijk worden verplaatst. Er bestaat geen risico op verwondingen door wegspattend heet vet of olie.

Ophaalfrequentie

We stemmen de ophaalfrequentie af op de eisen en verwachtingen van onze klanten. Om het transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, kunnen we ophalingen in een bepaalde regio combineren. Vraag ons naar de mogelijkheden. Neem contact op

Bestel je container
en kies je ophaalfrequentie

 

Contacteer ons