FRIT-O-BOX

Frit-O-Box, alternatief inzamelpunt voor huishoudelijke frituurolie en frituurvet

 

Waar moeten consumenten naartoe met hun huishoudelijk gebruikte frituuroliën en -vetten? Inzamelen gebeurde vroeger alleen via containerparken met beperkte openingsuren. Containerparken liggen soms op kilometers rijden van huis. Gelukkig kan het ook anders.

Dankzij de Frit-O-Box: een handig alternatief voor alle consumenten

Een Frit-O-Box is een makkelijk toegankelijk inzamelpunt. Ze zijn vooral te vinden op parkings of bij de ingang van supermarkten of lokale handelszaken. Iedereen komt er wel eens langs en het is vaak veel dichterbij dan de rit naar een containerpark. Dankzij deze plaatsing zijn er ook meer inzamelpunten, waardoor er meer ingezameld wordt.

De Frit-O-Box sensibiliseert, verzamelt en recycleert

Er worden vandaag al heel wat gebruikte huishoudelijke frituurolie en frituurvet selectief ingezameld en gerecycleerd, maar het kan nog altijd beter.

Dankzij de Frit-O-Box vergroten we het milieubewust handelen van consumenten. Ze kunnen op parkings van supermarkten en lokale handelszaken niet naast een Frit-O-Box kijken.

De Frit-O-Box is hun meest nabije inzamelpunt voor gebruikte frituuroliën en -vetten. Bovendien wordt alles gerecycleerd tot nieuwe grondstoffen.

Waarom een Frit-O-Box bij uw zaak?

Uitbaters van supermarkten en handelszaken plaatsen de Frit-O-Box als extra service voor hun klanten. Ze helpen zo voorkomen dat gebruikte frituuroliën en -vetten in riolen of tuinen gedumpt worden.

Tegelijkertijd creëert de Frit-O-Box meer commerciële passage naar hun zaak: consumenten zullen geneigd zijn binnen te komen voor een impulsaankoop of voor frequentere aankopen.

Wilt u ook een Frit-O-Box
op de parking van uw zaak?

 

Contacteer ons