Hygiënisch en correct

Hygiënische en correcte recyclage

 

We recycleren uw voedingsresten, vervallen levensmiddelen en keukenafval correct en hygiënisch. U krijgt kraaknette containers en de verwerking is wettelijk 100% in orde.

ReFood garandeert:

Altijd een kraaknette container. U heeft dankzij ons wisselsysteem altijd een propere en volgens de regels gereinigde container.

Optimale betrouwbaarheid en tracering. U bent zeker van een transparante inzameling van uw reststoffen.

Professionele ophaling en verwerking. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring in het ophalen en verwerken van keuken- en voedselresten, gebruikte frituurolie en -vet, verpakte en onverpakte levensmiddelen en dierlijke restproducten (beenderen, vlees en vet).

Hygiënische behandeling

We reinigen de containers in een professioneel uitgeruste wasinstallatie. Als de verzamelcontainers op onze vestiging aankomen, maken we ze leeg. De inhoud wordt waar mogelijk nog gesorteerd, opgebulkt en afgevoerd voor verwerking. De containers worden gereinigd in een professionele wasinstallatie. Ze worden met warm water (temperatuur van 65°C) en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen gespuitstraald. Op die manier zijn alle containers van binnen en van buiten opnieuw kraaknet.

We verwijderen alle geur en vocht. Na de reiniging worden de containers in een afzonderlijke hal gedroogd om ze geur- en vochtvrij te maken. Resultaat: onze medewerkers kunnen de propere containers laden om ze opnieuw bij de klant te plaatsen.

We desinfecteren onze voertuigen vóór het laden. Voordat onze medewerkers propere containers laden, desinfecteren wij onze vrachtwagens van binnen en van buiten – volgens de HACCP-voorschriften. Daardoor is een eventuele overdracht van ziektekiemen via de voertuigen volkomen uitgesloten.

Correcte partner

U weet wanneer we langskomen. Geen verrassingen, u weet altijd precies wanneer we langskomen dankzij onze inzamelroutes op basis van aangepaste ophaalfrequenties met vaste routes en vaste dagen.

Alle administratie steeds in orde. Onze chauffeurs hebben altijd de vereiste documenten en registraties bij zich. Zo staan we garant voor een accurate en veilige gegevensverwerking bij u ter plaatse. Alles is wettelijk 100% in orde.

U komt ons overal tegen. Bent u ver van de grote verkeersassen gevestigd? Het ReFood netwerk reikt tot in elke gemeente van België, u komt ons echt overal tegen.